18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Γιατί δεν θα τον ψηφίσει η εξαδέλφη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Όχι, η σύντομη θητεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στον ελληνικό στρατό δεν τον έκανε να δει από άλλη οπτική γωνία τις έννοιες «Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια».

Όμως, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, υπάρχει υποψήφιος ή μάλλον υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το όνομα Κασσελάκη που εμφορείται πλήρως από το παραπάνω τρίπτυχο. Πρόκειται για την Άντζελα Κασσελάκη, δεύτερη εξαδέλφη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τα Χανιά και αυτή.

Η ίδια δηλώνει εισοδηματίας, όπως μάθαμε υπήρξε και αυτή Πρόεδρος, σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα όμως και όπως ανακοίνωσε το ακροδεξιό κόμμα, Εθνικό Μέτωπο, η κυρία Κασσελάκη θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής στις τάξεις του. Η ίδια, προφανώς και διαφωνεί με τις θέσεις του εξαδέλφου της καθώς το κόμμα με το οποίο διεκδικεί την ψήφο, είναι σφόδρα αντίθετο στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, στους μετανάστες και φυσικά στην αριστερά.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως, αν ο Στέφανος Κασσελάκης  θα την καλέσει στον γάμο που θα κάνει το καλοκαίρι προτάσσοντας τους οικογενειακούς δεσμούς από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές.

Μιας και αναφερόμαστε στην ακροδεξιά πολυκατοικία, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης,  η παρατεταμένη σιωπή από τις φυλακές Δομοκού, η υποτονική εικόνα των Σπαρτιατών στη Βουλή, η καινούργια Εισαγγελική έρευνα του Άρειου Πάγου και η αναμονή της απόφασης του Εκλογοδικείου για την τύχη των εδρών των Σπαρτιατών, έχουν οδηγήσει σε διαλυτικές τάσεις στο μόρφωμα Κασιδιάρη. Αλληλοκατηγορίες των στελεχών του και φυγή τους σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, είναι η εικόνα στους κύκλους των οπαδών του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό