30.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

«Καρφιά» από την αδερφή του Γιώργου Λασκαρίδη για την Κατερίνα Λένη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λασκαρίδης μπορεί να αποχώρησε από το MasterChef 4 όμως μια μέρα μετά επέστρεψε στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο.

Η αδερφή του παίκτη, Ρενάτα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open πέταξε τα… καρφιά της για την Κατερίνα Λένη και την κόντρα της με τον Γιώργο.

«Το είχα προαίσθημα. Έφυγε χαρούμενος, οπότε όλα καλά. Δεν είναι δεύτερη ευκαιρία η επιστροφή του. Είναι σα να βγήκε από κερδισμένη ομαδική, να πήγε να δοκίμασε τα γκουρμεδιάρικα και να ξαναμπήκε. Είναι σα να μην έφυγε ποτέ.» ανέφερε αρχικά η αδερφή του Γιώργου Λασκαρίδη.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα σχόλια που ακούστηκαν από τους συμπαίκτες του Γιώργου και ανέφεραν πως δεν θέλουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι, είπε: «Ποιος θέλει τον Γιώργο πίσω στο σπίτι; Ποιος θέλει να έχει ένα φαβορί μέσα στο σπίτι; Κανείς!».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόντρα του Γιώργου με την Κατερίνα Λένη. «Δεν ήθελε να βγει ακόμα από το παιχνίδι γιατί δεν δόθηκε η ευκαιρία στην Κατερίνα Λένη να τον πετάξει εκείνη έξω από το σπίτι. Έχει και άλλες κόντρες, έχει και τη Ντέμυ, έχει και τη Μαρία… Μην αρχίσει να νιώθει η Κατερίνα παραγκωνισμένη» είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό