15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καρμιώτισσα: Το πάλεψε ως εκεί που άντεξε!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν μία πολύ δύσκολη αποστολή αυτή για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας για την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Το να αντιμετωπίζεις τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του, μία ομάδα που έχει στόχους παραμονής στην Α΄ κατηγορία, σίγουρα το έργο είναι πέρα για πέρα δύσκολο.

Όλοι αυτό το ήξεραν στην Καρμιώτισσα και πως οι παίκτες που θα χρησιμοποιούσε ο Χρίστος Χαραλάμπους θα έπρεπε να μοχθήσουν, να παλέψουν, να υπερβάλουν εαυτούς, για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών πήγε στο ΓΣΠ και με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, εντούτοις, όσους εμπιστεύθηκε για το αρχικό σχήμα ο κόουτς των «πορτοκαλί» πάλεψαν, προσπάθησαν και ήταν μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης κέρδους για το πρώτο ημίχρονο.

Πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1, σίγουρα είχαν ψυχολογία, αλλά κάτι πήγε λάθος στο β΄ μέρος, να χάνεται η συγκέντρωση σε κρίσιμα χρονικά σημεία και να μην υπάρχουν οι ψυχικές δυνάμεις για μία νέα… αντίδραση.

Δεν απέφυγε τη βαριά ήττα με 4-1 η Καρμιώτισσα και πλέον καλείται να κρατήσει μονάχα τα θετικά του α΄ μέρους του χθεσινού αγώνα και να δουλέψει σε όλα τα… αδύνατα σημεία που παρουσιάστηκαν στο β΄ μέρος, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη (06.02) όπου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ.

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για την Καρμιώτισσα, όπου χρειάζεται τους βαθμούς, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τη 12η θέση όπου βρίσκεται με 14 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό