18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καρμικοι έρωτες και επανασυνδέσεις, για ποια ζώδια ;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 06.11.23

Στις 06.11.23 θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ,μια όψη που θα μαςγεμίσει έντονα συναισθήματα .Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα συναντήσει τον Πλούτωναστον Αιγόκερω σε μια θετική όψη και θα έχουν τη δυνατότητα μαζί να συνεργαστούν χωρίςεμμονές και χειριστικότητα και να αποφέρουν ένα δυνατό και αρκετά έντονο αποτέλεσμαή ένα δεσμό αρκετά ισχυρό ανεξαρτήτως σε ποιο πεδίο δράσης θα διαδραματιστεί για τονκαθένα μας.Η Αφροδίτη βέβαια πρωτίστως έχει να κάνει με τα συναισθήματά μας αλλά και με τοντρόπο που τα εκδηλώνουμε και στην παρούσα φάση όντας στην Παρθένο ίσως να είναικάπως μαζεμένη και περιορισμένη στην εκδήλωσή της αυτό όμως δεν της στερεί να είναιπροσγειωμένη και να κάνει σημαντικά βήματα αρκετά συνειδητοποιημένα.Επίσης έχει να κάνει με τα οικονομικά μας,με την τέχνη και την ομορφιά και στο ζώδιο τηςΠαρθένου ίσως να μας δώσει ομορφιά μέσα στην καθημερινότητα αλλά και ευκαιρίες στηνεργασία μας.Καλή υγεία,βελτίωση της εμφάνισης και της φυσικής κατάστασης αλλά καινέες γνωριμίες ενώ στη συνεργασία της με τον Πλούτωνα θα φέρει σίγουρα κάποιααναζωογόννηση,δυνατά συναισθήματα αγάπης ή έλξης ,μια πολύ έντονη γνωριμία.Ωστόσοίσως να φέρει και σε κάποιους μια οικονομική επιτυχία αλλά και κάποια επαγγελματική.Θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)του 3 ουδεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς –Ιχθείς).

Πιο αναλυτικά

Οι Κριοί θα έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία ή κάποια επιτυχία με κάποια συνεργασίαπου θα κάνετε ωστόσο ίσως να αναπτυχθεί και έντονο συναίσθημα με κάποιο πρόσωπο ήσυνεργάτη μέσα στον χώρο εργασίας σας.

Οι Ταύροι σίγουρα θα έχετε πολύ έντονα συναισθηματικές συναντήσεις ή γνωριμίες ενώίσως να αναζωογονήσετε και τη σχέση με το ταίρι σας ίσως και με κάποιο ταξίδι.Κάποιοιωστόσο ίσως θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας ή την γέννηση κάποιου παιδιού.

Οι Δίδυμοι θα έχετε επίλυση σε κάποιο οικογενειακό ή οικονομικό θέμα ωστόσο ίσως ναπάρετε και χαρά από κάποια επιτυχία των παιδιών σας.Δεν αποκλείεται όμως και κάποιαέντονη ερωτική έλξη με κάποιο πρόσωπο.

Οι Καρκίνοι ίσως να έχετε μια πολύ έντονη γνωριμία ,παθιασμένη ερωτική επικοινωνία καισυναντήσεις ίσως να προκύψουν ωστόσο ίσως να έχετε μια σημαντική βοήθεια από τααδέλφια σας ή να προχωρήσετε σε μια πολύ δυνατή σχέση.

Οι Λέοντες θα πάρετε ευχάριστα νέα μέσα από την εργασία σας για οικονομικά δεδομένακαι κάποια αναγνώριση ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια σημαντική ευκαιρία ή γνωριμίαπου θα σας αναστατώσει θετικά .Επίσης κάποια επίλυση σε οικογενειακά θέματα θα σαςικανοποιήσει .

Οι Παρθένοι ίσως να έχετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση που ίσως να σαςφέρει και έσοδα που θα σας ικανοποιήσουν ωστόσο ίσως να κάνετε μια πολύ έντονησυναισθηματική γνωριμία,να νοιώσετε έντονη έλξη για κάποιο πρόσωπο αλλά να πάρετεκαι ικανοποίηση από τα παιδιά σας.

Οι Ζυγοί ίσως να έχετε κάποια επίλυση σε κάποιο οικογενειακό θέμα ωστόσο δεναποκλείονται και οι μυστικές και έντονες ερωτικές συναντήσεις αλλά και κάποιααναζωογόνηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Οι Σκορπιοί ίσως να κάνετε μια πολύ έντονη ερωτικά γνωριμία μέσα από το φιλικό σαςπεριβάλλον ,ίσως να νοιώσετε έντονη έλξη για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο αλλά ίσως νακάνετε και κάποια πολύ σημαντική συνεργασία.

Οι Τοξότες θα έχετε κάποια σημαντική επαγγελματική πρόταση,θα έχετε ίσως έσοδα απόκάποια επιτυχία στην καριέρα σας αλλά ίσως να καταφέρετε να επιλύσετε και θέματα τηςκαθημερινότητας έχοντας μια σημαντική βοήθεια.

Οι Αιγόκεροι επίσης θα έχετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και θα έχετεεπιτυχία ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε μια πολύ έντονη ερωτικά γνωριμία και νανοιώσετε έντονη έλξη με κάποιο πρόσωπο που ίσως να συναντηθείτε σε κάποια έξοδό σας.

Οι Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε θέματα οικονομικά ενώ ίσως να έχετεκάποια σημαντική βοήθεια από κάποιο σας γονιό που θα σας ανακουφίσει.Ωστόσο κάποιαέντονη ερωτική εμπειρία μπορεί να προκύψει στην ζωή σας.

Οι Ιχθείς θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια σημαντική συνεργασία,από επίτευξη στόχωνσας αλλά και από κάποια ερωτική γνωριμία που θα κάνετε και θα είναι αρκετά σημαντική,έντονη και ουσιαστική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό