30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Καρδιοχτύπησαν» στον Πειραιά με τον τραυματισμό της Γιαννοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Άπαντες πάγωσαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όταν 3:22 πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου του 3ου τελικού του Πρωταθλήματος Α1 Πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η Αθηνά Γιαννοπούλου βρέθηκε τραυματισμένη στο νερό.

Η διεθνής περιφερειακή φαινόταν να μην μπορεί να ανασάνει, κρατώντας το αριστερό μέρος του λαιμού της έπειτα από αντιαθλητικό φάουλ που δέχθηκε από την Φωτεινή Τριχά. Αμέσως, οι συμπαίκτριές της την τράβηξαν έξω από την πισίνα, ώστε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, με την Αθηνά Γιαννοπούλου να επιστρέφει στο παιχνίδι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Για την ιστορία, μετά το συγκεκριμένο αντιαθλητικό χτύπημα, οι διαιτητές του αγώνα απέβαλαν με αντικατάσταση την πολίστρια των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 στον τρίτο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών και κατέκτησε το 15ο του πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 3-0 στους τελικούς. Έτσι, οι ερυθρόλευκες έφτασαν τα 11 συνεχόμενα και τα 15 συνολικά στην ιστορία του συλλόγου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ., Σάντα 1, Πλευρίτου Β. 3, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά, Σλίκινγκ, Πάτρα Μ., Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Λαγού, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό