19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Καραγκούνιας: «Ο Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. με έχει απειλήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έχει πει «περασμένα ξεχασμένα» για όσα έζησε στο Survivor και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να το πει και πολύ σύντομα. 

Μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend ο φετινός μισθοφόρος του Survivor ήταν για ακόμα μία φορά καταγγελτικός στον λόγο του για τον Άρη Σοϊλέδη για τον οποίο είπε:

«Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασε από το παιχνίδι όμως σαν χαρακτήρας είναι ένας από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, με έχει απειλήσει. Έγινε καβγάς στο συμβούλιο, στριμώχτηκε, σηκώθηκε κι άρχισε και φώναζε. Δεχόμουν συνέχεια bullying, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική. Μου έλεγε “άντε να μείνεις άλλη μια βδομάδα να πάρεις λίγα λεφτά για το σπίτι σου μπατίρη”. “Ένας κακομοίρης είσαι, θα βγεις έξω και θα δεις τι θα πάθεις. Πώς μπορώ να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει; Που με έχει απαξιώσει;».

Για το συμβάν με τον Γιώργο Κατσαούνη δήλωσε: «Αν δεν με είχε χτυπήσει, δεν θα είχε φύγει από το παιχνίδι. Ήρθε μέσα στα σκοτάδια και μου έκανε επίθεση ενώ κοιμόμουν. Με γρονθοκόπησε και με κλώτσησε».

Φυσικά έδειξε και την ικανοποίησή του για τη νίκη του Σχίζα ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον χαμό του πατέρα του.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό