16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

καρέ το ξύλο στη Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος έδειρε τον Βασίλη Γραμμένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλιβερές εικόνες που θυμίζουν τις μαύρες στιγμές του κοινοβουλίου με τους χρυσαυγίτες να βρίζουν και να τραμπουκίζουν στην Ολομέλεια και στους διαδρόμους, εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Βουλή. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, με φόντο την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου. Τον έπιασε στον λαιμό και στη συνέχεια τον έριξε κάτω.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του και μιλώντας λίγο αργότερα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετέφερε τον εξής διάλογο που προηγήθηκε του σοβαρού επεισοδίου: 

Κωνσταντίνος Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Βασίλης Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κωνσταντίνος Φλώρος: Άντε…..

Βασίλης Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για: Απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα με τον βουλευτή της να μεταφέρεται αρχικά στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο Γ.Ν.Α. για περαιτέρω εξετάσεις. 

Το επεισόδιο μέσα από το φωτογραφικά καρέ

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό