21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καρέ» του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ημίχρονο διήρκεσε η αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου μισού ακολούθησε ασπρόμαυρη καταιγίδα στην επανάληψη, με τον «Δικέφαλο» να επικρατεί με 4-1 και να φτάνει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, με παιχνίδι περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε νωρίς προβάδισμα. Στο 3΄ ο Μπίσεσβαρ ανατράπηκε και δύο λεπτά αργότερα, ο Σβαμπ ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-0.

Στο 14΄ ο Παμλίδης με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη και να «γράψει» το 1-1, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κότσαρης, που διαφύλαξε την εστία του σε φάουλ του Μπίσεσβαρ και σε σουτ του Αουγκούστο.

Στο 54΄ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Καντουρί, αφού με τη χρήση του VAR ο διαιτητής Κουτσιαύτης ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Ο Ελ Καντουρί παρέμεινε πάντως σε… εγρήγορση και στο 66΄ βρήκε τον Σφιντέρσκι, που με εν κινήσει σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στο 72΄ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά  έκανε το 3-1 και το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Αουγκούστο, που μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ.

Να σημειωθεί η αναγκαστική αλλαγή του Λισγάρα στο 61ο λεπτό, λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Ο έμπειρος αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό