22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Καρέ καρέ σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού σε προσπάθεια για προσπέρασμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Καρέ καρέ αποτυπώνεται στα πλάνα ενός βίντεο το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/3) στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα και επιχειρεί να προσπεράσει ένα φορτηγάκι από την αριστερή λωρίδα. Όταν όμως φτάνει πολύ κοντά στο προπορευόμενο όχημα, τότε δείχνει ο οδηγός να αλλάζει γνώμη και σε κλάσματα δευτερολέπτου παίρνει κατεύθυνση για να βγει από την δεξιά πλευρά.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο φορτηγάκι, το οποίο από την… καραμπόλα πέφτει στη συνέχεια επάνω στα κιγκλιδώματα της διαχωριστικής νησίδας της λεωφόρου Συγγρού.

Ευτυχώς που η λεωφόρος Συγγρού διαθέτει αυτό το διαχωριστικό ασφαλείας γιατί κανείς δεν θέλει να φανταστεί τι θα συνέβαινε εάν το φορτηγάκι περνούσε στο αντίθετο ρεύμα. Όπως επίσης τυχεροί ήταν και οι οδηγοί των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, καθώς δεν ακολουθούσε κάποιο άλλο όχημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, ο οδηγός από το μαύρο αυτοκίνητο σταματά και κατεβαίνει για να δει πώς είναι ο οδηγός του βαν. Ευτυχώς, και οι δύο οδηγοί δεν τρείναι καλά στην υγεία τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό