19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κανείς στον κόσμο δεν είναι σαν τον Μπενζεμά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Λας Βέγκας (1-0), με τους πρωταθλητές Ευρώπης να μην έχουν στη σύνθεσή τους, τον Καρίμ Μπενζεμά. Το σύνολο του Κάρλος Αντσελότι είναι… άλλη ομάδα με τον Γάλλο επιθετικό και ο Ιταλός προπονητής έσπευσε να το κάνει ξεκάθαρο, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον σέντερ φορ της ομάδας του.

«Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι όταν δεν είναι εκεί, κάτι μας λείπει» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «κόντρα στην Αμέρικα θα παίξει 45 λεπτά και θα παίξει περισσότερα στις 30 του μήνα, εκεί όπου θα δοκιμάσω την ομάδα που θα παίξει στο Σούπερ Καπ. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Καρίμ».

Όσον αφορά το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Ήταν καλό παιχνίδι, με καλή ένταση, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησα να βάλω τα νέα πρόσωπα ώστε να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Προσπάθησα να δώσω σε όλους λεπτά λόγω της φυσικής τους κατάστασης. Μου άρεσε το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό