22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσους τραυματισμούς που είχαμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να μην μπορεί να… στρώσει την κατάσταση και ο προπονητής της, Έρικ Τεν Χαγκ, αποδίδει την αστάθεια στη φόρμα της ομάδας στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει το ρόστερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League και κινδυνεύει να ολοκληρώσει την αγωνιστική στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η λίστα των απουσιών είναι τεράστια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε σε αυτό το πρόβλημα στις δηλώσεις του.

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, δεν είμαστε σταθεροί. Μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά όχι τις άλλες. Δείχνουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Είμαι πεπεισμένος και έχω πίστη στην ομάδα μου ότι θα βελτιωθούμε.

Eίχαμε ξεπεράσει τις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, η απόδοσή μας είναι κατώτερη φέτος. Ξέρουμε τους λόγους και γιατί δεν λειτουργεί. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τόσους τραυματισμούς και προβλήματα που είχαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε βάθος στο ρόστερ, αλλά με τόσους τραυματισμούς, το βάθος δεν είναι αρκετό».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον εν λόγω αγώνα απουσίαζαν λόγω τραυματισμού οι εξής ποδοσφαιριστές: Σοφιάν Άμραμπατ, Καζεμίρο, Ράσμους Χόιλουντ, Βίκτορ Λίντελοφ, Χάρι Μαγκουάιρ, Ταϊρέλ Μαλάσισα, Άντονι Μαρσιάλ, Λισάντρο Μαρτίνες, Μέισον Μάουντ, Τζέιντον Σάντσο, Λουκ Σο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό