23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε συνταξιούχο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα χέρια της ρωσικής αστυνομίας βρίσκεται ένας κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε έναν συνταξιούχο και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 47χρονος και πρώην Στρατιωτικός πήγε στο σπίτι του 65χρονου συνταξιούχου σε περιοχή της Ρωσίας και φέρεται να τον χτύπησε τρεις φορές με τσεκούρι, ενώ στη συνέχεια έκοψε την καρδιά του και την έφαγε ενώ περίμενε σε μία στάση λεωφορείου.

Μάλιστα ότι απέμεινε το έδωσε σε μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στη στάση και της ζήτησε να το θάψει.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και το… «γεύμα» του, ο 47χρονος πήγε σε ένα κατάστημα και έκλεψε αλκοόλ, όμως ο καταστηματάρχης τον αντιλήφθηκε και κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Κατά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι «ο διάβολος του είπε ότι με αυτόν τον τρόπο ο δολοφονημένος θα πάει στον παράδεισο, γιατί και εκείνος είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο».

Ο 47χρονος, ο οποίος ομολόγησε την τελετουργική δολοφονία που έπραξε, είναι πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν ως οικοδόμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του δράστη στην κατάθεση της υποστήριξε ότι τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει μια περίεργη και ανεξήγητη αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό