23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κανένας μας δεν θέλει πρότυπα σαν τον κύριο Μπέο για τα παιδιά μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων μίλησε στο LIVE NEWS ο Νίκος Παππάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολίασε την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο Νίκος Παππάς είπε για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, πως είναι αυτονόητη η παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

«Κανένας μας δεν θέλει πρότυπα σαν τον κ. Μπέο για τα παιδιά μας. Η πολιτική διάσταση έχει να κάνει με τη ΝΔ η οποία ερωτάται εάν θέλει τα στελέχη της στον Βόλο προτίθενται να συνεχίσουν και να εργαστούν με τη διοίκηση Μπέου. Πρέπει να πούνε πως δεν θα συνεργαστούν με τον κ. Μπέο.

Εάν ο κ. Κασσελάκης θα κινηθεί νομικά εναντίον του, δεν το ξέρω. Η ΝΔ τον αποδοκίμασε δια Μαρινάκη και θα συνεχίσει να τον στηρίζει; Θα συναποφασίζουν με τον Μπέο και θα αναπαράγουν τα ίδια πρότυπα;».

«Αυτές ήταν τρομοκρατικές επιθέσεις»

Για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ μετά την επίθεση από την Χαμάς, είπε πως στο Ισραήλ έχουμε μία οργανωμένη επίθεση, η οποία παραβίασε σύνορα αναγνωρισμένα από τον ΟΗΕ αλλά και τον θάνατο αμάχων.

«Αυτές ήταν τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι προφανές πως υποβοηθήθηκε από το εξωτερικό».

«Υπάρχει περιθώριο να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη στρατηγική»

Για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών είπε πως έρχεται μετά το βάρος του δυσμενούς αποτελέσματος των εθνικών εκλογών.

«Έδωσε έναν “αέρα’’ ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά είναι αδόκιμο να αποδώσουμε τα αποτελέσματα στον νέο πρόεδρο. Η εντολή της νέας ηγεσίας σήμερα είναι κατεπείγουσα. Δεν χρειάζεται να αποκλίνουμε από τη στρατηγική μας αλλά υπάρχει περιθώριο να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη στρατηγική».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό