20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κανάλι του Ατζούν θα δείξει το Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιρροή του Φατίχ Τερίμ  στον Παναθηναϊκό έχει αποδειχθεί τεράστια μέχρι τώρα και ο «mr. Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League και επρόκειτο να μεταδώσει την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη κερδίσει πάρα πολλούς ακολούθους στους λογαριασμούς τους στα social media μετά και την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι, αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα οδήγησε τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League για τη γειτονική χώρα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού TV 8.5, και στο τηλεοπτικό αυτό πακέτο υπολογίζεται πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου σε αυτόν τον αγώνα στη «Λεωφόρο» (03/01, 21:00), ενώ στη συνέχεια ακολουθεί άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Έπειτα, το πρόγραμμα που έπεται είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Ο Παναθηναϊκός έχει τις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, εκτός έδρας ντέρμπι τόσο με ΑΕΚ, όσο και ΠΑΟΚ, αλλά κι άλλο ένα «ντέρμπι αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό