19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Καλύτερα με συντροφιά παρά πλούσια και μόνη – Η φιλία είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή

Ειδήσεις Ελλάδα

H Μις Υφήλιος του 1964 ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν σήμερα η Μις Υφήλιος του 1964 που ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια. Ο λόγος για την Κορίνα Τσοπέη, η οποία πιστεύει ότι το πιο σπουδαίο δώρο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον εαυτό της είναι οι καλοί φίλοι: «Η φιλία είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος στη ζωή του». Είναι προσηλωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο με κύριο άξονα τα παιδιά και έρχεται συνήθως στην Ελλάδα τα καλοκαίρια.

«Όταν γεννήθηκε ο εγγονός μου με σύνδρομο «Williams» και ο γιος μου έκλαιγε, εγώ ήμουν εντάξει. Είπα στον γιο μου να περιμένει να δει την εξέλιξη. Τα παιδιά με αυτό το σύνδρομο έχουν ενσυναίσθηση. Αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων. Όταν με δει ο εγγονός μου στενοχωρημένη το προσωπάκι του αλλάζει χρώμα και δακρύζει. Πρέπει αμέσως να τον καθησυχάσω ότι είμαι εντάξει», είπε ο Κορίνα Τσοπέη.

Για το πως συμμετείχε στα καλλιστεία με καταγωγή από την Σπάρτη και με πατέρα Μανιάτη περιέγραψε: «Μεγαλώσαμε στον Υμηττό. Η οικογένειά μου ήταν πολύ συντηρητική. Όνομα αγοριού απαγορευόταν να αναφέρουμε στο σπίτι. Από μικρή αισθανόμουν πολύ πιεσμένη και έβρισκα διέξοδο στη φανασία μου. Καταλάβαινα ότι ήμουν όμορφη από την αντίδραση των άλλων. Ο πατέρας μου έλεγε πως θα με παντρέψει χωρίς προίκα αντίθετα θα τον πληρώνουν για να με παντρευτούν». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας « Έτσι έγινε και με τους δύο συζύγους μου».

«Σκέφτηκα να συμμετάσχω στα καλλιστεία γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω για την Αμερική. Η μητέρα μου με αποθάρρυνε. Την ημέρα όμως των καλλιστίων όταν δεν ήθελα να πάω η μητέρα μου μου είπε «θα πας και θα βγεις πρώτη», εξηγώντας μου πως με αποθάρρυνε για να μην απογοητευθώ εάν δεν πάνε τα πράγματα όπως ήθελα», σημείωσε.

Πιστεύει πως κέρδισε τον τίτλο της μις Υφήλιος λόγω της αμεσότητας και της αυτοπεποίθησής της. «Πιστεύω ότι πήρα τον τίτλο γιατί την ώρα του διαγωνισμού έλεγα από μέσα μου «είσαι η μις Υφήλιος». Και συμπληρώνει «βέβαια υπεισέρχεται και ο παράγοντας τύχη σε όλα αυτά»

Όταν μετά τον τίτλο της Μις Υφήλιος παρέμεινε στην Αμερική σε συζητήσεις της με ηθοποιούς των στούντιο FOX, τους έλεγε πως το όνειρό της ήταν να γίνει διάσημη και να βγάλει λεφτά. Όταν της επισήμαιναν πως δεν είναι σωστά αυτά που λέει τους απαντούσε «εάν ήθελα να γίνω μεγάλη ηθοποιός θα έμενα στην Ελλάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό