18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Καλός παίκτης, αλλά αφορά το μέλλον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν «τελικό» πρωτιάς εκτός έδρας με την Άιντραχτ. Ο προπονητής της ομάδας της Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, μίλησε για το ματς, ωστόσο στάθηκε και στον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίον έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα στη Γερμανία και την Άιντραχτ.

Διαβάστε όσα είπε: 

Για τον Ιωαννίδη:

«Τον ξέρω τον παίκτη. Έχω μάθει από το παρελθόν μου όμως και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αφορά το μέλλον και όχι το παρόν».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το αν βλέπει το εν λόγω ματς ως εκδίκηση:

«Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε».

Για το ματς της Τούμπας και αν τον επηρέασε:

«Ο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».

Για την πιθανή αποχή των οπαδών από το γήπεδο με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου:

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό