22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καλτσάς και Ρεγκίς έστειλαν τον Αστέρα Τρίπολης στην «εξάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-1 του Ατρoμήτου για την Super League. Ο Ρεγκίς Κρέσπι πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ο Νίκος Καλτσάς ένα. Το μοναδικό που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Λόρενς Ντε Μποκ. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και ανταμείφθηκαν στο 19′. Μετά από μία πανέμορφη συνεργασία των Αρκάδων η μπάλα στρώθηκε στον Καλτσά, ο οποίος σέντραρε για τον Ρεγκίς και εκείνος από κοντινή απόσταση έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του (1-0). 

Intime

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Σιδηρόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε φάουλ που έκανε ο Χουάν Μουνάφο πάνω στον Έντερ Γκονθάλεθ. Ωστόσο, ο Νίκος Βέργος από τα «11» βήματα έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ (35′).

Eurokinissi

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς άγγιξαν και δεύτερο γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Καλτσάς ξαναβρήκε τον Ρεγκίς, αλλά ο Ισπανός δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι με την μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρια του Παναγιώτη Τσιντώτα (38′).  

Intime

Ο Καλτσάς εκτέλεσε καλά το κόρνερ και ο Ρεγκίς ξανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έλληνα πορτιέρε διαμορφώνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση (53′). 

Intime

Οι Περιστεριώτες μείωσαν σε 2-1. Ο Τουρ Ντιρκς έβγαλε την σέντρα για τον Ντε Μποκ, με τον έμπειρο αμυντικό να νικάει τον Νίκο Γραμματικάκη, και το παιχνίδι πήρε… φωτιά (64′).

Intime

Στο 74′ οι γηπεδούχοι έκαναν αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Φεντερίκο Άλβαρες ένιωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Διαμαντή Χουχούμη. Οι Αρκάδες στο 77′ «κλείδωσαν» το παιχνίδι με δυνατό σουτ του Καλτσά από τα 20 μέτρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο ματς.

Intime

Ο Αστέρας Τρίπολης με αυτή την νίκη παρέμεινε στην 6η θέση με 29 βαθμούς, όπου οδηγεί στα play-off του πρωταθλήματος. Όσο για τον Ατρόμητο, δεν κατάφερε να πάρει θεμιτό αποτέλεσμα και βρίσκεται στην 8η θέση με συγκομιδή 23 βαθμών.

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό