23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καλιακμάνης για ράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο: «Όλες οι κινήσεις του φαίνονται στις κάμερες» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σύλληψη έγινε μόλις οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον ράπερ να προσπαθεί να κλέψει βαλίτσες.

Στη σύλληψη γνωστού ράπερ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Κυριακής (04/02), στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, για την κλοπή αποσκευών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε πρόσβαση στο χώρο των αποσκευών για να αποσπάσει δύο αποσκευές επιβατών.

Μάλιστα, τις είχε τοποθετήσει σε καρότσι τις και τις οποίες είχε καλύψει επιμελώς, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτές.

Ωστόσο, οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καμερών του αεροδρομίου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του. Παράλληλα, στην κατοχή του ο τράπερ είχε 0,2 γραμμάρια ναρκωτικών, τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

«Οι κινήσεις του φαίνονται όλες στις κάμερες. Όλοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ξέρουν ότι αν δουν παρατημένες βαλίτσες στον χώρο πρέπει να ειδοποιήσουν την αστυνομία και να μην τις ακουμπήσουν», είπε στο Live News ο Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

Σύμφωνα με τον κ. Καλιακμάνης δικαιολογήθηκε ότι «έβαλε τις βαλίτσες στο συγκεκριμένο σημείο για να τις παραδώσει μετά στα απολεσθέντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό