23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καλές εμφανίσεις και πλασαρίσματα στους τελικούς του ευρωπαϊκού αεροβικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο το μετάλλιο έλειψε για την Ελλάδα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αεροβικής γυμναστικής στην Αττάλεια, όπου οι αθλητές της «γαλανόλευκης» πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και πέτυχαν ορισμένα από τα καλύτερα πλασαρίσματα της χώρας μας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Την υψηλότερη θέση κατέλαβε η ελληνική πεντάδα Ανδρών/Γυναικών (Νίκος Παπαγεωργίου, Φαίδρα Διαμαντή, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σταυρούλα Κεραμίδα), που τερμάτισε 4η στον τελικό με 18,866 βαθμούς, διατηρώντας την ίδια θέση όπως και στον προκριματικό αλλά βελτιώνοντας τη βαθμολογική επίδοσή της.

Η Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή στο ατομικό Γυναικών ανέβηκε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα από τον προκριματικό και κατέλαβε την έκτη θέση με 19,650 βαθμούς.

Εξίσου καλά τα κατάφερε η οκτάδα του Αεροβικού Χορού Νεανίδων (Αθηνά Ανδαλή, Σταυρούλα Ανδριανοπούλου, Νεφέλη Βούλα, Αριάδνη Γραμμένου, Μαρία-Κρυσταλία Κολιαδήμα, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Μανούσου, Μαρία Οικονόμου), η οποία ήταν 7η με 16,750 βαθμούς, έχοντας επίσης μεγαλύτερη βαθμολογία από την προκριματική φάση.

Η European Gymnastics απένειμε στη Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή το βραβείο «SmartScoring Shooting Star Award», επιλέγοντάς την ανάμεσα από όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής.

Το έπαθλο καθιερώθηκε το 2018 με στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές και αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία να πουν και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών αλλά και για το ευρύ κοινό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό