23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Κακώς δεν αποβλήθηκαν δύο παίκτες του Παναιτωλικού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ανάλυση για την απόδοση των διαιτητών στη 10η αγωνιστική της SuperLeague έκανε, όπως κάθε Δευτέρα βράδυ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» στο Action24. 

Ο έμπειρος κριτής διαιτησίας αναφέρθηκε σε πολλές επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής, όπως για παράδειγμα τη γραμμή του οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ και του Ελίασον, κόντρα στην Κηφισιά.

Αναφορικά με το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ο Κουτσιαύτης ξεκαθάρισε ότι κακώς ο Στάθης Γκορτσίλας δεν απέβαλε τον Ντουάρτε στη φάση του φάουλ πάνω στον Μιριτέλο, από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Επίσης τόνισε ότι θα έπρεπε να αποβάλει και τον Ξενιτίδη στις καθυστερήσεις, τη στιγμή που ο Ζουγλής ήταν έτοιμος να ξεχυθεί προς την κενή εστία, αν και μόλις στη μεσαία γραμμή και με το τέρμα ανυπεράσπιστο. 

Σχετικά με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ βαθμολόγησε με 8,5 τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ και τόνισε ότι βοήθησε ώστε να δούμε ένα καλό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Το ματς που έγινε στην Καισαριανή ανάμεσα στην Κηφισιά και την ΑΕΚ, είχε ως διαιτητή τον Πέτρο Τζαγκαράκη. Ο Κουτσιαύτης τον βαθμολόγησε με 8,4, όπως και με 8,0 τον VAR. «Σωστή η ακύρωση του γκολ του Πόνσε, το ίδιο και το οφσάιντ του Ελίασον, δεν υπάρχει κάποιος λάθος στις γραμμές», το σχόλιό του, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα της παράβασης στο μαρκάρισμα για πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία. 

Με βαθμό 7,9 «σκιαγράφησε» τη διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου στο Λαμία – Παναθηναϊκός. Δύο τα λάθη τα οποία έκανε, σύμφωνα με τον κριτή διαιτησίας, πρώτα με την ανύπαρκτη 2η κίτρινη του Αράο, άρα όχι αποβολή, ενώ θεωρεί ότι υπάρχει πέναλτι στο κράτημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου υπέρ της Λαμίας. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό