22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κακοκαιρία Elias: Υπερχείλισε ρέμα στη Ραφήνα – Με δυσκολία οι μετακινήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias και στην ανατολική Αττική

1
SHARES

Σάρωσε την Αττική η κακοκαιρία Elias με μεγάλα ύψη βροχής σε Σπάτα και Ραφήνα, προκαλώντας την υπερχείλιση του επονομαζόμενου μεγάλου ρέματος της Ραφήνας.

Το ρέμα έχει φουσκώσει και φτάνει και στις δύο πλευρές της γέφυρας, στα σύνορα της Ραφήνας με τα Σπάτα, ενώ αναμένεται μηχάνημα έργου, προκειμένου να προχωρήσει σε διάνοιξη ώστε να φύγει το νερό που έχει μαζευτεί στο σημείο.

Η ανησυχία για το συγκεκριμένο ρέμα είναι πολύ μεγάλη, καθώς θα φουσκώσει εάν συνεχιστεί η βροχόπτωση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ εδώ και πολλά χρόνια προγραμματίζονται διάφορα έργα για το ρέμα, που όμως «παγώνουν» λόγω αντιδράσεων από φορείς που προσβάλλουν με δικαστικές ενέργειες την υλοποίηση τους.

Η κυκλοφορία στο σημείο δεν έχει σταματήσει, με τα αυτοκίνητα να κινούνται κανονικά, παρόλη την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Στις περιοχές της ανατολικής Αττικής τη νύχτα όταν ξέσπασαν οι πρώτες βροχές πραγματοποιήθηκαν απεγκλωβισμοί οδηγών, ενώ και ένα μικρό τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε, ωστόσο ο οδηγός του απεγκλωβίστηκε σώος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό