21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κακοκαιρία μέχρι το απόγευμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, στα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας και, συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νότια τμήματα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές ενώ μέχρι το πρωί στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν και κατά τόπους καταιγίδες.

Ωστόσο, τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και μέχρι το απόγευμα σταδιακά θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές στα ηπειρωτικά, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι και η ορατότητα στα ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ ενώ και οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς και κατά τόπους θα αγγίξει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κατά τόπους και κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό