22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κακή εμφάνιση και πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Άμπου Ντάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με… κατεβασμένα τα χέρια 2-0 σετ από την Σοράνα Κιρστέα και έμεινε εκτός στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι. Η Ελληνίδα τενίστρια (νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη) δυσκολεύτηκε αφάνταστα απέναντι στο νο.26 της σχετικής λίστας και κατάφερε να της πάρει μόλις τρία games!

Η Κιρστέα έκανε… περίπατο στο πρώτο σετ και νίκησε με 6-2, κάνοντας δύο break στο σερβίς της Σάκκαρη. Το δεύτερο σετ ήταν ακόμη μικρότερο σε διάρκεια και η Ρουμάνα κέρδισε με 6-1, ώστε να πάρει την πρόκριση και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Αυτή πρόκειται για άλλη μία φορά, που η Σάκκαρη αποκλείεται πρόωρα σε κάποια διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται και πως στο Αυστραλιανό Open είχε μείνει εκτός από τον 2ο μόλις γύρο του τουρνουά, αφού έχασε από το νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Αβανεσιάν από τη Ρωσία. Επιπλέον, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο τουρνουά της Τζενγκτζού στην Κίνα, αλλά και σε αυτά του US Open, του Σαν Ντιέγκο και του Σινσινάτι, εντός του 2023 και του 2024.

Η Κιρστέα, που προκρίθηκε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης τένις που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ντάρια Κασατσκίνα από τη Ρωσία, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό