23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα», νέοι διάλογοι σοκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις και διάλογοι που προκαλούν σοκ έρχονται στην επιφάνεια από το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια.

Τα στοιχεία που έδωσε στην αστυνομία, η 22χρονη αδελφή, μιας μαθήτριας με καταγωγή από την Γεωργία, που εξέδιδε το κύκλωμα, βοήθησαν το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων να φτάσει στα ίχνη των μαστροπών. Μαρτυρίες αποκαλύπτουν πώς κλείνονταν τα ραντεβού των κοριτσιών, μέσω της 25χρονης, αλλά και διαλόγους μεταξύ των μελών και των πελατών με τις ανήλικες, αρκετές από τις οποίες είναι μαθήτριες.

«Η αδελφή μου έχει φιλικές σχέσεις με Σ……. Μαρία, η οποία έχει βάλει την αδελφή μου στο παρελθόν να κλέψει ρούχα και καλλυντικά. Επίσης την έχει πάει σε ένα άτομο με το όνομα “Αλέκος” στην πλατεία Βάθη ο οποίος από όσο γνωρίζω πληρώνει κορίτσια για να τα βλέπει γυμνά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από μηνύματα που βρήκα της αδελφής μου προς μια φίλη της “Φωτεινή” που αναφέρονταν στο γεγονός» λέει στην κατάθεσή της η 22χρονη.

Η νεαρή στις 28 Οκτωβρίου του 2023 άνοιξε το κινητό της αδελφής της, και εντόπισε δεκάδες μηνύματα με την 25χρονη αρχηγό και μέλη του κυκλώματος, αλλά και πελάτες. Η ΕΡΤ φέρνει στο φως της δημοσιότητας διαλόγους:

Οι διάλογοι – σοκ ανήλικης με πελάτη

ΘΥΜΑ: Ρε άκουσε με σου είπα είναι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη.ΠΕΛΑΤΗΣ: Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα.ΘΥΜΑ: Λες μ……..ΠΕΛΑΤΗΣ: Τελικά πίνεις τίποτα κοπέλα μ, να φέρω τίποτα;ΘΥΜΑ: Όχι δεν πίνω.ΠΕΛΑΤΗΣ: Εγώ μόνο μαύρο και έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε.

Σε άλλο μήνυμα η 17χρονη συνομιλεί με τον ίδιο πελάτη για να κλείσουν ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

ΘΥΜΑ: Που να έρθουμε; Αλλά δεν έχω χρήματα για ταξί.ΠΕΛΑΤΗΣ: Πού είστε τώρα;ΘΥΜΑ: Γκάζι. Οκ σκάω και πάμε εκεί (ξενοδοχείο) να αράξουμε.ΠΕΛΑΤΗΣ: Να ξεκινήσω;ΘΥΜΑ: Ωραία θα έχεις και δύο κατοστάρικα μαζί σου.

Πελάτες του κυκλώματος, σύμφωνα με την δικογραφία, φέρονται να είναι ένας 62χρονος επιχειρηματίας και ένας 55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος τατουάζ. Ο τελευταίος είχε συλληφθεί και για το προηγούμενο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που εξάρθρωσε η Ασφάλεια τον περασμένο Ιανουάριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό