19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Και τα UFO προκαλούν τροχαία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι γνωρίζουμε τις πιο κοινές αιτίες τροχαίων ατυχημάτων. Οδήγηση χωρίς προσοχή, υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ είναι μερικές περιπτώσεις ατυχημάτων που δεν θα μας εκπλήξουν ποτέ.
Από την άλλη ατυχήματα μπορεί να συμβούν για διάφορους λόγους, ορισμένοι από τους οποίους είναι πράγματι πολύ ασυνήθιστοι. Ακολουθούν μερικές περίεργες περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων :
Κίνηση Ουράνιου Σώματος
Γνωρίζετε από μικροί ότι δεν πρέπει να κοιτάτε τον ήλιο κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης. Επίσης, σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάτε τον ήλιο ενώ οδηγείτε. Έτσι μια γυναίκα στο Σαν Φρανσίσκο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον πειρασμό της έκλειψης το 2017, οπότε της έριξε κρυφά μια ματιά και φυσικά συνέβη το  μοιραίο…
Δευτερόλεπτα μετά, μια γυναίκα άρχισε να διασχίζει το δρόμο με την κόρη της και η οδηγός που έβλεπε τα άστρα έπεσε πάνω τους, χωρίς να προσέξει ότι ήταν εκεί. Ευτυχώς, κανείς δεν σκοτώθηκε αλλά η κόρη κατέληξε με σπασμένο χέρι.
Εκτόξευση πυραύλων SpaceX
Η εκτόξευση του πυραύλου SpaceX του 2017 ήταν ΤΟ γεγονός, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένα Falcon 9 πήγε με επιτυχία στο διάστημα. Το πρόβλημα ήταν πως μερικοί οδηγοί στην περιοχή που έγινε η εκτόξευση εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από αυτήν που ξέχασαν εντελώς ότι οδηγούσαν  αυτοκίνητο και μοιραία συνέβη η καραμπόλα…Ευτυχώς ωστόσο  κανείς δεν σκοτώθηκε στο ατύχημα.
Παρατηρήσεις UFO
Κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος στη Δημοκρατία του Ουντμούρτ στη Ρωσία, οι άνθρωποι εξεπλάγησαν από ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πετούσε ακανόνιστα στον ουρανό και κρυβόταν πίσω από τα δέντρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο ήταν τόσο «αναστατωμένα» από τα συμβάντα στον ουρανό που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση, ένας 60χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πέθανε επί τόπου. Ο 22χρονος οδηγός του φορτηγού δεν έφερε τραύματα, αλλά καθώς υπέστη μεγάλο σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό