16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Και σήμερα οι «στοχευμένες χερσαίες επιδρομές» στη Γάζα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος των IDF αντιπτέραρχος Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε ότι ο στρατός θα συνεχίσει και απόψε τις στοχευμένες χερσαίες επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με τον Χαγκάρι οι επιδρομές θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά τις επόμενες ημέρες με στόχο τον θάνατο ανώτερων μελών της Χαμάς και όσων συμμετείχαν στις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου.

Το Ισραήλ, πραγματοποίησε χθες τη νυχτα μεγάλη καταδρομική επιχείρηση  με τα τανκς να μπαίνουν στη βόρεια Γάζα, όπως ανακοίνωσαν οι IDF.

Καταδρομική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα

Το Sky News έκανε λόγο για μια «στοχευμένη επιδρομή» από την ταξιαρχία πεζικού Givati με χρήση αρμάτων μάχης, η οποία είχε ως στόχο «υποδομές τρομοκρατών».

Κατόπιν, οι δυνάμεις αποχώρησαν οι δυνάμεις από το σημείο και επέστρεψαν σε ισραηλινό έδαφος.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Ο ισραηλινός στρατός στην έκθεσή του την περιέγραψε ως μια «σχετικά μεγάλη» χερσαία εισβολή, υποδεικνύοντας ότι ήταν η μεγαλύτερη καταδρομική επίθεση από τότε που το Ισραήλ άρχισε να συγκεντρώνει δυνάμεις έξω από τον θύλακα πριν από μια προγραμματισμένη πλήρους κλίμακας εισβολή.

Άρματα μάχης και οχήματα πεζικού έπληξαν «πολλά σημεία των τρομοκρατών της Χαμάς, υποδομές και θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων» καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης το βράδυ πριν βγουν από τη Γάζα και επιστρέψουν στο Ισραήλ, ανέφερε η Jerusalem Post, επικαλούμενη το ραδιόφωνο του στρατού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό