16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καιρός ήταν μια τρανς να παίξει στην Επίδαυρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός για τη συμμετοχή της χορογράφου Φένιας Αποστόλου στην παράσταση «Φιλοκτήτης»

To πρόσφατο «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στα σοκάκια της Μυκόνου, αλλά και την συμμετοχή της τρανς χορογράφου Φένιας Αποστόλου στην παράσταση «Φιλοκτήτης» που θα παρουσιαστή στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου σχολίασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ειδικότερα, όσον αφορά την συμμετοχή μιας τρανς γυναίκας για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «το βρίσκω υπέροχο! Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά. Είμαστε σε μια φάση σαν κοινωνία, που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι».

«Το περιστατικό με τους παπαράτσι στη Μύκονο είναι πολύ παρεξηγημένο! Είπα ότι ήθελαν οι άνθρωποι. Αυτό που έγινε στην ουσία, ήταν ότι αντιληφθήκαμε πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Ήμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη την στιγμή εκεί και μπήκαμε μέσα σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας» είπε στη συνέχεια για το περιστατικό μετην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «νησί των ανέμων».

«Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μία συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος έναν άλλον, όταν τον βλέπει ότι…, αρκετά, πρέπει νομίζω να σταματάει» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το «κυνηγητό» με τους παπαράτσι και κατέληξε λέγοντας «δεν είναι σωστό να λένε πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακριβώς όπως έχουν συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό