22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε» με την τεράστια κλάση του ο Μαρσέλο (4-1) στο ματς με Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον Παναθηναϊκό (3-0 τον Βόλο) και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα του με τον Ατρόμητο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ευρεία νίκη του με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πειραϊκή ομάδα έφτασε στην επικράτηση με εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και τον Μαρσέλο να ξεδιπλώνει την παγκόσμια κλάση του σημειώνοντας δύο γκολ-ποιήματα (50΄, 65΄), τα πρώτα του στην Ελλάδα και στην παρθενική εμφάνισή του ως βασικός.

Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος άσος κι επί σειρά ετών αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι επίσης για πρώτη φορά στη μεγάλη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2023 στο Περιστέρι, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ζεύγους Λεβαδειακός-Άρης.

Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και το θέαμα ανάλογο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη και τον Ρομπάιγ να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στην ομάδα των δυτικών προαστίων, χάνοντας ανεπανάληπτα τετ α τετ με τον Τζολάκη.

Η ομάδα του Μίτσελ προηγήθηκε στο 7΄ με τον Μπιέλ, ο Κιάρτανσον ισοφάρισε στο 11΄ και ο Μαρσέλο ξανάδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» στο 50΄.

Ακολούθησε το γκολ του Ελ Αραμπί για το 3-1 στο 64ο λεπτό, ενώ ο Μαρσέλο σφράγισε τη μεγάλη σε έκταση νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 ένα λεπτό αργότερα, για να γνωρίσει αποθέωση όταν έδωσε τη θέση του στον Ρέπαμπτσιουκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό