23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καζάνι» η OPAP Arena: Άνοιξε και το δεύτερο πέταλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως για τον κρίσιμο ημιτελικό των play-off του Euro απέναντι στο Καζακστάν (21/03, 21:45, Alpha και Novasports Prime HD) θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο της OPAP Arena, με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από τα 20 έως και τα 30 ευρώ. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι κατάμεστο, αφού προηγουμένως για λόγους ασφαλείας το ένα πέταλο πάντα διατηρούνταν κλειστό. Έτσι, πλέον, με 18.000 εισιτήρια να έχουν ήδη πουληθεί, αναμένεται πως θα διατεθούν 28.000 εισιτήρια προς πώληση, ενώ είναι αρκετά πιθανό το να έχουμε και sold out.

Στην OPAP Arena το «παρών» θα δώσουν και περίπου 500 Καζάκοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα γίνει αντικατάσταση σε κάποια καθίσματα που είναι σπασμένα στην πλευρά προς το άλσος της περιοχής, ώστε να είναι όπως πρέπει για μία αναμέτρηση όπως αυτή που θα διεξαχθεί την Πέμπτη για την Εθνική Ελλάδας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ«Επιπλέον εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23. Για τη θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή).

Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά στο pame-ethniki.gr και στην ticketmaster.gr και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%. Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».

Πώς περνάει η Εθνική Ελλάδας στο Euro

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται δύο νίκες μακριά από το να επιστρέψει μετά από 10 χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση και για να βρεθεί στο Euro χρειάζεται αφενός να κερδίσει το Καζακστάν στην OPAP Arena (21/03) και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο και στην έδρα του νικητή του έτερου ημιτελικού (Γεωργία – Λουξεμβούργο)!

Υπενθυμίζεται πως όποια χώρα εκ των τεσσάρων προαναφερθέντων περάσει στο Euro, θα βρεθεί στον 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στα γήπεδα της Γερμανίας την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Τουρκία και την Τσεχία.

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για τις κρίσιμες μάχες των playoffs του Nations League: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό