18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κίνηση τώρα: «Στο κόκκινο» ο Κηφισός

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Αυξημένη παρατηρείται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/01) η κίνηση στους δρόμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κηφισού όπως επίσης και σε δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας με τους οδηγούς να δοκιμάζουν την υπομονή τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, προβλήματα καταγράφονται αυτή τη στιγμή στους εξής δρόμους:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος)Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)ΑλεξάνδραςΜεσογείωνΚατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)Λ. Κηφισίας (και στα δυο ρεύματα)Βασ. Σοφίας (άνοδος)Βασ. ΚωνσταντίνουΒασ. ΑμαλίαςΛ. Συγγρού (άνοδος)ΠανεπιστημίουΛ. ΒουλιαγμένηςΛ. ΗλιουπόλεωςΛ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)Λ. Ποσειδώνος (Πηγαδάκια έως Αλίμου – ρεύμα προς Πειραιά)

Στους υπόλοιπους δρόμους της πρωτεύουσας, η κίνηση διεξάγεται προς το παρόν χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα.

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 10′-15΄ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο καιρός την τρίτη για την Αττική προβλέπει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό