16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου, σύμφωνα με το δελτίο κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς την Βουλιαγμένη, στο ύψος της Ιασωνίδου στο Ελληνικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα από το ύψος της Αλίμου προς το σημείο της σύγκρουσης.

Με ψυχραιμία και αρκετή υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα οι οδικοί άξονες που παρουσιάζουν προβλήματα είναι οι εξής:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (στην έξοδο) – Από Σκαραμαγκά έως διυλιστήριαΑθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (στην είσοδο) Από Διυλιστήρια έως ΔαφνίΑθηνών-Λαμίας (Από Λ. Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη και στην έξοδο) – Ύψος ΑχαρνώνΑθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών και στην είσοδο)Πέτρου Ράλλη  – Ύψος ΘηβώνΑλεξάνδραςΛ. Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα) – Ύψος ΚατεχάκηΜεσογείωνΒασιλέως ΚωνσταντίνουΚαλλιρρόηςΛ. Συγγρού (άνοδος)Λ. Βουλιαγμένης – Ύψος Ιασωνίδου λόγω τροχαίουΛ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)Λιμάνι Πειραιά

Στην Αττική οδό καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10-15 λεπτών από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας, 5-10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία. 

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 20-25 λεπτών από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας, 15-20 λεπτών από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας, 5-10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό