22 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κίνηση τώρα: Για γερά νεύρα η κίνηση στους δρόμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Αυξημένη παρατηρείται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (29/01) η κίνηση στους δρόμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κηφισού λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, προβλήματα καταγράφονται αυτή τη στιγμή στους εξής δρόμους:

Στον Κηφισό υπάρχει μποτιλιάρισμα κυρίως από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών και στα δυο ρεύματα και από Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ.Στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά και ΔιυλιστήριαΣτην Κηφισίας και στα δύο ρεύματαΣτην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)Στην Λεωφόρο ΑλεξάνδραςΜεσογείωνΒασιλίσσης Σοφίας (και στα δυο ρεύματα)Βασιλέως ΚωνσταντίνουΚαλλιρόηςΛεωφόρος ΒουλιαγμένηςΛεωφόρος ΗλιουπόλεωςΛεωφόρος Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)Στο Λιμάνι Πειραιά

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′-10′ Μεταμόρφωση – Κύμης, 15’-20’ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 25’-30’ Κάντζα – Κηφισίας, 5’-10’ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στην Περιφ. Υμηττού 20′-25′ Αγ. Παρασκευή – Κηφισίας.

Ο καιρός

Στην Αττική, οι χιονοπτώσεις από το απόγευμα της Δευτέρας αλλά και την Τρίτη θα είναι πιο πυκνές και θα επηρεάσουν, όπως φαίνεται, και χαμηλότερα υψόμετρα. Χιονόπτωση, δεν σημαίνει απαραίτητα και χιονόστρωση.

Οι χιονοστρώσεις, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, θα είναι σε υψόμετρα άνω των 300m-400m στην Αττική. Εκτός από τους ορεινούς όγκους της Αττικής (Πάρνηθα – Πεντέλη – Υμηττός), ελαφριές και κατά τόπους πιο πυκνές χιονοστρώσεις υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν και στις εξής περιοχές:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό