16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Τσιτσιπά-Προσφέρει χρήματα για κάθε άσο του στο Μεξικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, προέβη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δωρίζοντας 1000 δολάρια για κάθε άσο του, στους πληγέντες από τον φονικό τυφώνα Ότις, που χτύπησε το Ακαπούλκο το περασμένο χρόνο.

Φιλανθρωπική ανακοίνωση και αίσθημα ενσυναίσθησης, από τον Έλληνα τενίστα (Νο.12), προς τους πληγέντες του καταστροφικού τυφώνα Ότις, που έπληξε την περιοχή του Ακαπούλκο τον Οκτώβριο του 2023, αφήνοντας στο πέρασμα του χιλιάδες ζημίες και ολικές καταστροφές.

Πάνω από 250.000 άνθρωποι, ήρθαν αντιμέτωποι με αυτά τα καταστροφικά γεγονότα χάνοντας τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους. Με κάθε άσο του στο επερχόμενο τουρνουά ο Τσιτσιπάς ανακοίνωσε, ότι θα προσφέρει 1000 δολάρια.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, κάνει μια πράξη φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, αφού θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε προσφέρει πάλι χρήματα, συγκεκριμένα 100.000 ευρώ, στις καταστροφικές πλημμύρες που είχαν προκύψει στην Θεσσαλία. Στα αγωνιστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ρίχνεται στη «μάχη» τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/2) για το τουρνουά που διεξάγεται στο Ακαπούλκο, με αντίπαλο τον Ρώσο Ρομάν Σαφιουλίν (Νο.39), προσπαθώντας να πάρει και προσωπική ρεβάνς από την ήττα του πριν δύο χρόνια στην Γαλλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό