16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κίνδυνος να καταρρεύσει και η δίδυμη γέφυρα στα Μποζαΐτικα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα απολογήθηκαν σήμερα το πρωί στον ανακριτή. Οι άλλοι δύο νοσηλεύονται και ο ανακριτής αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει και τις δικές τους καταθέσεις.

Εν τω μεταξύ σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πελοππόνησος» φωτογραφίζει και άλλα άκρως  επικίνδυνα σημεία στον «σκελετό» της Μεγάλης Περιμετρικής, 300 μέτρα πιο πάνω, στη λεγόμενη δίδυμη γέφυρα των Μποζαϊτίκων, λίγο πριν το πρώτο τούνελ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μποζαϊτίκων Ηλίας Παναγιωτακόπουλος έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για τις συγκεκριμένες ρηγματώσεις, για τις οποίες ενημερώθηκε και ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης.

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Τι κατέθεσαν τραυματίες και συλληφθέντες – Αγωνιώδεις έρευνες στα χαλάσματα

Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πάνω κομμάτια της γέφυρας έχουν αποκολληθεί και μοιάζουν να είναι «στον αέρα».

Φωτογραφία: Εφημερίδα Πελοπόννησος

«Εχω ειδοποιήσει τους πάντες. Εδώ κινδυνεύει κόσμος. Ηδη θρηνήσαμε έναν νεκρό και 14 συμπολίτες μας κινδύνευσαν. Τι θα γίνει αν συμβεί κάποιο ατύχημα και έχουμε έστω και μερική κατάρρευση σε τμήμα της Περιμετρικής που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία;» δήλωσε στην «Π» ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος προειδοποίησε για την κατάρρευση της γέφυρας και με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο οποίος και μετέδωσε βίντεο με τις δραματικές στιγμές λίγο πριν από την κατάρρευση της γέφυρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό