22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κίνδυνος με αφαίρεση βαθμών για Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνουν Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά από ανακοίνωση της Premier League, οι δύο σύλλογοι κατηγορούνται για οικονομικές παραβάσεις και υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Δείτε την ανακοίνωση της Premier League:

«Η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν επιβεβαιώσει η καθεμία στην Premier League ότι παραβίασαν τους Κανόνες Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας (PSR) της League. Αυτό είναι αποτέλεσμα οικονομικών «ζημιών» πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια για την περίοδο αξιολόγησης που λήγει τη σεζόν 2022/23.

Σύμφωνα με τους Κανόνες της Premier League και οι δύο υποθέσεις έχουν πλέον παραπεμφθεί στον πρόεδρο της δικαστικής επιτροπής, ο οποίος θα ορίσει χωριστές Επιτροπές για να καθορίσουν την κατάλληλη κύρωση.

Οι επιτροπές είναι ανεξάρτητες από την Premier League και τους συλλόγους – μέλη. Οι διαδικασίες εκδικάζονται ιδιωτικά με τις τελικές αποφάσεις της Επιτροπής να δημοσιοποιούνται στον ιστότοπο της Premier League. Η Λίγκα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Η Νότιγχαμ από την πλευρά της εξέφρασε τη σιγουριά της ότι θα βρεθεί σύντομα μία δίκαιη λύση.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνωρίζει τη δήλωση της Premier League που επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος σήμερα κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας της λίγας. Ο σύλλογος σκοπεύει να συνεχίσει την πλήρη συνεργασία με την Premier League για το ζήτημα και είναι βέβαιος για μια γρήγορη και δίκαιη λύση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό