23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κέρδισε Ουντινέζε και… ρατσισμό η Μίλαν, νικηφόρο ντεμπούτο για Ντε Ρόσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μίλαν «απάντησε» στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Μάικ Μενιάν με «buzzer-beater» του Νόα Οκάφορ και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην Ουντινέζε (3-2). Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα, αφού οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 2-1 της Βερόνα για την 18η αγωνιστική της Serie A.

Ουντινέζε – Μίλαν 2-3Το σκορ άνοιξε ο Λόφτους-Τσικ για τη Μιλαν στο 31’. Μερικές στιγμές αργότερα, κάποιοι παίκτες της αποχώρησαν για μερικά λεπτά από το γήπεδο, με τον Μάικ Μενιάν να καταγγέλλει πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς στην κερκίδα! Το περιστατικό αυτό έλαβε μέρος στο 36ο λεπτό και ο Γάλλος τερματοφύλακας αμέσως ειδοποίησε τον διαιτητή. Τότε, κι αφού είδε πως ο «άρχοντας του αγώνα» δεν αντέδρασε με κάποιον τρόπο, ο Μενιάν μαζί με μερικούς συμπαίκτες του αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Ως συνέπεια, το ματς διεκόπη προσωρινά, καθώς οι δύο ομάδες ανέμεναν εξελίξεις και ενημέρωση από τον ρεφερί. Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο Μενιάν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε από εκεί απ’ όπου είχε σταματήσει. Λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό η Ουντινέζε έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Σάμαρτζιτς, ενώ ο Τοβάν της έδωσε το προβάδισμα στο 62’.

Η ομάδα του Μιλάνου αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σέρβο επιθετικό Λούκα Γιόβιτς και αυτός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προπονητή του, αφού στο 83’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά η Μίλαν έψαξε το γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς και το βρήκε, όταν ο Οκαφόρ εκμεταλλεύτηκε αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων.

Ρόμα – Βερόνα 2-1Περίπου πέντε χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του Ντε Ρόσι ως παίκτης της ομάδας, επέστρεψε στους «τζιαλορόσι». Αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή και τους οδήγησε σε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Βερόνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’ με το Ρομέλου Λουκάκου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 9ο προσωπικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι σκόραρε από δύσκολη γωνία στο 25ο λεπτό για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του στα δύο γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με απίστευτο σουτ του Φολορούνσο, ενώ είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι που ο Μίλαν Ντιούριτς έστειλε ψηλά άουτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό