19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Κέρβερος» η Μέγκαν: Δεν αφήνει καμία να πλησιάσει τον Χάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια αρκετά αμήχανη στιγμή φαίνεται πως έζησε η Μέγκαν Μαρκλ καθώς την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια απονομής βραβείου πόλο τον σύζυγό της, η Αμερικανή πρώην ηθοποιός ζήτησε από μια γυναίκα να απομακρυνθεί από τον πρίγκιπα Χάρι  με τους χρήστες των social media να γίνονται έξαλλοι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εθεάθησαν να μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί στην εκδήλωση Sentebale στο Μαϊάμι την Παρασκευή. Πριν από τη δημόσια εκδήλωση της στοργής τους, το ζευγάρι έκανε βόλτες χέρι-χέρι ενόψει του αγώνα πόλο του Χάρι στη Φλόριντα, συνοδευόμενο από κινηματογραφικό συνεργείο.

Η Μέγκαν χάρισε στον σύζυγό της το τρόπαιο πριν μοιραστούν ένα φιλί μπροστά στο πλήθος όμως μια κίνησή της εξόργισε τους θεατές…

Στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στους δέκτες, η Μέγκαν φαίνεται ότι απομακρύνει με έναν όχι και τόσο διακριτικό τρόπο μια γυναίκα με λευκό φόρεμα η οποία προσέφερε το τρόπαιο στον Χάρι.

Η κίνηση αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη από τους αετομάτηδες του διαδικ΄τυου που έσπευσαν να κατακρίνουν την Μέγκαν ότι είναι εκτός από χειριστική και πολύ ελεγκτική με τον σύζυγό της καθώς δεν αφήνει καμία να τον πλησιάσει.

Μάλιστα, για να βγάλουν την αναμνηστική φωτογραφία, η Μέγκαν ζήτησε στη γυναίκα της οργανωτικής ομάδας να σταθεί παραπέρα ώστε να την αφήσει μόνη στη μέση δίπλα στο σύζυγό της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό