17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κέλλυ Κελεκίδου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τα 3 χρόνια από τον χαμό του πατέρα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η Κέλλυ Κελεκίδου θα θρηνεί για τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα τον οποίο υπεραγαπούσε. 

Ήταν το στήριγμά της, ο ήρωάς της όταν ήταν μικρή, όπως συμβαίνει με σχεδόν όλα τα κοριτσάκια που έχουν αδυναμία στον μπαμπά τους. Όταν το 2019 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και για καιρό είχε βυθιστεί στο απόλυτο πένθος.

Ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης και τα δύο τους παιδιά, Ραφαήλ και Ελπινίκη ήταν το μεγάλο της στήριγμα όπως βέβαια και η μητέρα της αλλά και οι αδελφές της. Και έπρεπε για την οικογένειά της να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Σήμερα, με μία συγκινητική ανάρτηση και ένα βίντεο από όμορφες στιγμές που είχε απαθανατίσει με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα αυτά τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν.

«Πέρασαν 3 χρόνια…. Μακάρι να γινόταν κάτι μαγικό και όλα να ήταν ψέμα! Σε ευχαριστώ για όλα, σε ευχαριστώ που ήσουν και θα είσαι ο πατέρας μου! Θα σε αγαπώ για πάντα!» έγραψε στο βίντεο το οποίο με το που το ανέβασε, κατέκτησε άπειρα likes και φυσικά τρυφερά σχόλια για την ίδια την τραγουδίστρια και την οικογένειά της που είναι τόσο δεμένη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό