17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κέιν είναι ο Σον, ισόπαλο το λονδρέζικο ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Απόντος του Χάρι Κέιν, ο οποίος άλλαξε σελίδα στην καριέρα του πηγαίνοντας στην Μπάγερν, επιθετικός ηγέτης της Τότεναμ είναι πια ο Χέουνγκ Μιν Σον.

Με τον Νοτιοκορεάτη άσο να σκοράρει δις στο «Εμιρέιτς», οι «Πετεινοί» τού Άγγελου Ποστέκογλου απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από την Άρσεναλ, που είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να αυξάνει στους 4 βαθμούς ύστερα από τις πρώτες 6 αγωνιστικές στην Αγγλία.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα προηγήθηκε στο 26΄ με το αυτογκόλ του Ρομέρο, ο Σον ισοφάρισε στο 42΄ και ο Σάκα με πέναλτι ξανάβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 54΄, αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ασιάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, έπαιζε στην έδρα της με την Μπόρνμουθ, η οποία προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σολάνκε στο 25ο λεπτό.

Η συνέχεια όμως ανήκε στους «Γλάρους», που αφού ισοφάρισαν επίσης με αυτογκόλ (45΄+2 Κερκέζ) είδαν τον Μιτόμα να ισοφαρίζει με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (46΄) και να διασφαλίζει τη νίκη γράφοντας το τελικό 3-1 στο 77΄, με τον Ιάπωνα να έχει μπει ως αλλαγή στο β΄ μέρος.

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 3-1. Οι «Κόκκινοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Σαλάχ στο 16΄, τα «Σφυριά» απάντησαν με τον Μπόουεν στο 42΄, αλλά στην επανάληψη τα γκολ των Νούνιες (60΄) και Ζότα (85΄) έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και τη διατήρησαν στο -2 από τη Σίτι.

Βίοι αντίθετοι, η Τσέλσι δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι». Οι Μπλε θυμίζουν καράβι που κλυδωνίζεται, καθώς γνώρισαν την τρίτη ήττα σε έξι αγώνες, μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μάλιστα και ήδη από το ξεκίνημα έχουν μείνει πολύ πίσω, αφού με 5 βαθμούς είναι μόλις 14οι.

Δράστης αυτή τη φορά ήταν η Άστον Βίλα, που άλωσε την έδρα της Τσέλσι επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Γουότκινς στο 73ο λεπτό, κι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 58΄ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκούστο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό