20.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κάτι Ξαναψήνεται: Επικά σχόλια στο Twitter για τις… ξινίλες των καλεσμένων στον Δημήτρη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα, καλεσμένος στο σπίτι του Δημήτρη ήταν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Κάτι Ξαναψήνεται και φυσικά η Κωνσταντίνα ανέλαβε δράση για να βοηθήσει στην προετοιμασία του γεύματος. 

Ο Δημήτρης ο οποίος είναι φοιτητής Αρχιτεκτονικής και έχει αγάπη για τη μαγειρική θέλησε να ευχαριστήσει όπως πίστευε τους καλεσμένους του, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχτηκε.

Το γεγονός ότι δεν πρόσεξε ότι ο καλεσμένος του, ο Γιάννης έχει αλλεργία στα καρύδια, το ότι δεν συμμερίστηκε τις ιδιοτροπίες της Μαρίας και της Σταυρούλας και τέλος ο απαιτητικός Κωνσταντίνος που ήταν και ο οικοδεσπότης της χθεσινής μέρας (20/12) και ο οποίος είπε ότι ήταν όλα χάλια.

Τελικά, ο Δημήτρης κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 20 βαθμούς, παρ’ όλο που έδειξε να είναι πολύ καλός οικοδεσπότης, τραγουδώντας μάλιστα και στους καλεσμένους του καθώς έπαιζε με την κιθάρα του χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την… ξινίλα των καλεσμένων του Δημήτρη που τον… πετσόκοψαν βαθμολογικά. Δείτε παρακάτω κάποια ενδεικτικά tweets.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό