23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάτια Ταραμπάνκο για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν στα γυρίσματα της σειρά «Ο Γιατρός», όπου σήμερα θα προβληθεί ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο θυμίζει τραγικές στιγμές από τα Τέμπη

6
SHARES

Η Κάτια Ταραμπάνκο «εισβάλλει» στη σειρά «Ο Γιατρός» και υποδύεται μία νεαρή κοπέλα που τραυματίζεται σοβαρά σε σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Πάντα ήταν το όνειρό μου η υποκριτική, τώρα το έχω πάρει πάρα πολύ ζεστά και επιτέλους έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Η συνεργασία προέκυψε από τον manager μου, δάκρυσα από τη χαρά μου. Πιστεύω ότι τα έδωσα όλα στα γυρίσματα», είπε άρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Ένιωσα δέος με όλη την ομάδα. Είμαι μία κοπέλα που επιβιβάζεται σε ένα τρένο και αυτό εκτροχιάζεται. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, με αποτέλεσμα να καεί όλο μου το πρόσωπο άρα καταστρέφεται όλη η ζωή μου και με χωρίζει και το αγόρι μου», περιγράφει στη συνέχεια στην κάμερα του Alpha.

«Ήταν πάρα πολύ περίεργο το κλίμα. Ήμασταν όλοι πεσμένοι στα πατώματα, κοιταζόμασταν με τους ηθοποιούς, τώρα το λέω και ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρη. Ήταν δύσκολα», αποκάλυψε για τα γυρίσματα στη σειρά.

«Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ «κλειδώνω» το μυαλό μου, λέω στον εαυτό μου να αφήσει όσα συμβαίνουν στον κόσμο και να δείξει στοχοπροσήλωση στη δουλειά. Ήταν δύσκολο όμως… ήταν το τρένο που περνούσε μπροστά στα μάτια μου, είχε γίνει πριν λίγες ημέρες», είπε στο τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό