19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάραχερ: Ήξερα πως ξεγελάσαμε την Τσέλσι με τον Τόρες – Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ωστόσο, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τον Τζον Τέρι στο Sky Sports ο παλαίμαχος στόπερ και νυν σχολιαστής, Τζέιμι Κάραχερ υποστήριξε η Λίβερπουλ γνώριζε πολύ καλά ότι ο Τόρες δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος παίκτης. Γι’ αυτό το λόγο και σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τα χρήματα που προσέφερε η Τσέλσι για την απόκτησή του.

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω, υπό την έννοια πως ήξερα ότι είχαμε ξεγελάσει την Τσέλσι. Αυτό που εννοώ είναι πως έπαιξα μαζί με τον Τόρες και τους τελευταίες 12 μήνες ήταν σκιά του παλιού εαυτού του. Νομίζω πως τους πρώτους 18 μήνες στη Λίβερπουλ ήταν ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Και θεωρώ πως επειδή είχε πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Τσέλσι, προφανώς θα ‘κόλλησε’ στο μυαλό του ιδιοκτήτη της ομάδας (σ.σ. Ρόμαν Αμπράμοβιτς).

Εκείνη την εποχή, η Τσέλσι ήταν ένας σύλλογος όπου ο ιδιοκτήτης της αγόραζε όποιον παίκτη ήθελε. Νομίζω πως και ο Σεφτσένκο ήταν μία αντίστοιχη περίπτωση. Ο Τόρες, εκείνη τη σεζόν, είχε φτωχή συγκομιδή, αλλά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές κόντρα στην Τσέλσι στο Άνφιλντ. Και θεωρώ πως έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Νομίζω πως έδωσε εντολή ‘τον Ιανουάριο να πάμε να πάρουμε τον Τόρες’. Πλέον, τα 60.000.000 ευρώ θεωρούνται μία φυσιολογική τιμή, αλλά εκείνη την περίοδο ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ.

Ακούστε, χαλαστήκαμε που έφυγε ο Τόρες, αλλά όλοι γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος παίκτης. Με τα χρήματα του Τόρες πήραμε δύο επιθετικούς, τον Άντι Κάρολ και τον Λουίς Σουάρες. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε κάναμε παρόμοιο λάθος με τον Κάρολ. Όμως, δεν μου προκάλεσε έκπληξη που ο Τόρες δεν τα πήγε τόσο καλά στην Τσέλσι”, σχολίασε ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ.

Ο Τόρες αγωνίστηκε στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2014, έχοντας 45 γκολ σε 172 συμμετοχές, δίχως να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League το 2012, καθώς και του Europa League ένα χρόνο αργότερα, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις, οι Λονδρέζοι κατέκτησαν και το Κύπελλο Αγγλίας τη σεζόν 2011/12.

Photo Credits: AP Photo/Tom Hevezi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό