14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Citroen C4 [Rendering]

Ειδήσεις Ελλάδα

To C4 Cactus βρίσκεται στο τέλος του κύκλου ζωής του, καθώς παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2014 ενώ υπέστη ένα ελαφρύ facelift στα τέλη του 2017. Όπως καταλαβαίνεις, η Citroen βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο της εξέλιξης της νέας γενιάς του μοντέλου, το οποίο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε περίπου τρεις μήνες από σήμερα και θα έκανε το ντεμπούτο του στην -ακυρωθείσα- έκθεση του Παρισιού.
Πρόσφατα, η γαλλική εταιρία πήγε μερικά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα για χειμερινές δοκιμές κοντά στον Βόρειο Πόλο, και “πατώντας” σε αυτές το γαλλικό Auto-Moto.com μας δείχνει μια rendering φωτογραφία για το πως θα μοιάζει το νέα μικρομεσαίο hatchback μοντέλο.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο C4 θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη και του C4 Cactus, διατηρώντας την ελαφρώς υπερυψωμένη σχεδίαση του τελευταίου. Θα βασίζεται στην CMP πλατφόρμα του Peugeot 208, και όχι στην EMP2 των 308 και 3008, διατηρώντας έτσι την απαραίτητη απόσταση από τα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας.
Μηχανικά δεν αναμένονται εκπλήξεις και μεταξύ άλλων θα υπάρχει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύνολο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το λανσάρισμα του μοντέλου. Αυτό θα αποδίδει 136 άλογα και ο ηλεκτροκινητήρας θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 50 kWh, που θα του χαρίζει μια αυτονομία 200+ χλμ.
Η κυκλοφορία του στους ευρωπαϊκούς δρόμους αναμένεται πριν το τέλος τους έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό