25 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κάποιοι στέλνουν delivery σε γυναίκα χωρίς να έχει παραγγείλει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρωτοφανής είναι η παρενόχληση που βιώνει εδώ και τρεις μήνες μια γυναίκα στην Χαλκίδα. Λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ, από μαγαζιά εστίασης στην πόλη.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα πραγματοποίησης παραγγελιών για φαγητό, ποτό κ.α, και παραγγέλνουν στο όνομά της, βάζουν τα στοιχεία της, ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με τα κουδούνια να χτυπούν συνέχεια και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της.

Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση, προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τι συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους «δράστες».

Μάλιστα, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια. Πρόκειται ενδεχομένως για πακιστανικό νούμερο.

Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό