22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Κάποιοι επέλεξαν τη χυδαία εκμετάλλευση της τραγωδίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Φθόνο, χτυπήματα κάτω από τη μέση, τοξικότητα και ψέματα, καταλόγισε στους πολιτικούς του αντιπάλους ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, υποστηρίζοντας από το βήμα της Βουλής πως «είμαι ο πρώτος που θέλω να χυθεί άπλετο φως, αλλά κάποιοι επέλεξαν την ακραία και χυδαία εκμετάλλευση της τραγωδίας των Τεμπων».

«Θέλετε να κάνετε σημαία ευκαιρίας το δυστύχημα», είπε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υπέβαλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντικειμενική πολιτική ευθύνη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά και για τις θητείες όλων των προκατόχων του καθώς και για τις παθογένειες προηγούμενων ετών.

Υπεραμύνθηκε δε των χειρισμών του όσον αφορά στην επίμαχη σύμβαση 717, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία εναντίον του.

Η ψηφοφορία επί των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, θα διεξαχθεί αργά το βράδυ με μυστική ψηφοφορία και με στήσιμο συνολικώς τεσσάρων καλπών, μία ανά θιγόμενο πρόσωπο. Οι προτάσεις θα απορριφθούν, δεδομένης της καταψήφισης εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό