23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κάνε ότι κοιμάσαι – Αντουλάς: «Δεν υπήρξε χαρακτήρας που να μην είχε τα δικά του μυστικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έπειτα από μια πρώτη σεζόν που προκάλεσε αίσθηση, το «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και ο Στέργιος Αντουλάς θα έχει και πάλι το ρόλο του Πέτρου.

Μόνο που, όπως λέει, θα είναι τόσο τραυματισμένος από τα τραγικά γεγονότα του φινάλε, που θα μας δείξει έναν άλλο εαυτό.

Στην πρώτη σεζόν της σειράς, ο Πέτρος ήταν χαμηλών τόνων και αφοσιωμένος στο καθήκον του στην αστυνομία.

«Σωστά, ξεκίνησε έτσι, απλά στην πορεία ένα παλιό μπλέξιμο τον οδήγησε στο να μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Βέβαια, δεν ξέφυγε ποτέ στο θέμα της αφοσίωσης στη δουλειά του και ίσως αυτό λίγο μέσα του να τον παρέσυρε στο να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω. Αλλά μόλις κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν και ότι δεν είναι κάτι που του ταιριάζει -γιατί δεν ήθελε να φτάσει στα άκρα, να περάσει στην απέναντι πλευρά-, το διόρθωσε με τον τρόπο που είδαμε όλοι»

Και αυτός ο χαρακτήρας, λοιπόν, είχε τα δικά του μυστικά.

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε χαρακτήρας που να μην είχε τα δικά του μυστικά. Και ο Πέτρος, αν και δεν φαινόταν στην αρχή, είχε το δικό του μυστικό και έμπλεξε εκεί που έμπλεξε»

Και οι συνάδελφοί του;

«Υποτίθεται ότι έτσι όπως έγινε όλο αυτό και κουκούλωσε το θέμα, δεν ήρθε σε ρήξη με τους συναδέλφους του, τον πίστεψαν. Και ο Ίσσαρης και η Άννα είχαν στο μυαλό τους ότι είναι ένα παιδί που πραγματικά αγαπά τη δουλειά του και που απλά έμπλεξε, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πού. Οπότε, νομίζω ότι είμαστε στα ίδια από θέμα εμπιστοσύνης, συναδελφικότητας και αγάπης μεταξύ μας και έτσι θα συνεχίσουμε και στο δεύτερο κύκλο»

Υποψιαζόσασταν ποιο ακριβώς θα ήταν το φινάλε του πρώτου κύκλου;

«Δεν το υποψιαζόμουν. Κάποια στιγμή, όσο προχωρούσαμε, άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν θα έχουμε ένα ευχάριστο φινάλε και ότι θα αγριέψει πολύ το πράγμα. Αλλά μέχρι να μάθω κι εγώ επίσημα τι θα γινόταν ακριβώς, για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα αυτή την κατάληξη. Όμως, μου άρεσε η διαφορετικότητα της κατάστασης», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες Tv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό