17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάλιαρι 4-1: Άνετη πρόκριση με Λούκα Γιόβιτς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι και πέρασε με άνεση στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας. Βασικός με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος. Δυο γκολ ο Λούκα Γιόβιτς.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς που πέτυχε δύο γκολ, η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι στο “Σαν Σίρο” και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Μίλαν έγινε η 5η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Coppa Italia. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του αυριανού (03.01.2024) αγώνα ανάμεσα στην Αταλάντα και στη Σασουόλο.

Ο Σέρβος εοιθετικός των “ροσονέτι” βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο μέρος (29΄, 42΄), βάζοντας τις βάσεις για να περάσει η ομάδα του ένα ήσυχο βράδυ. Στο 50ό λεπτό ο Τραορέ “έγραψε” το 3-0 κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ενώ στο 90΄+1 ο Λεάο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με βασικό στο κέντρο της άμυνας τον Παντελή Χατζηδιάκο, η ομάδα της Σαρδηνίας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, έχοντας ξεκάθαρα το μυαλό της στη μάχη που δίνει στη Serie A για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Το μόνο που κατάφερε στην αναμέτρηση του “Σαν Σίρο”, ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 88΄ με τον Βραζιλιάνο, Άτζι.

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16»:

Λάτσιο-Τζένοα 1-0

Φιορεντίνα-Πάρμα 4-1 πέναλτι (κ.α. και πρτ. 2-2)

Νάπολι-Φροζινόνε 0-4

Ίντερ-Μπολόνια 1-2 παράταση (κ.α. 0-0)

Μίλαν-Κάλιαρι 4-1

Αταλάντα-Σασουόλο 3/1

Ρόμα-Κρεμονέζε 3/1

Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα 4/1

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης (10/1/2024):

Φιορεντίνα – Μπολόνια

Αταλάντα ή Σασουόλο – Μίλαν

Λάτσιο – Ρόμα ή Κρεμονέζε

Γιουβέντους ή Σαλερνιτάνα – Φροζινόνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό