20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία της 17ης Απριλίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σ.Ο.Λ./Φ.Ε.Ε. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην κλαδική κινητοποίηση της Παρασκευής 12 Απριλίου. Τα στελέχη του υπουργείου δε μας «απογοήτευσαν» ούτε αυτή τη φορά, αρνούμενοι να δεχτούν αντιπροσωπεία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας με τα αιτήματα του κλάδου.

Χαιρετίζουμε επίσης κάθε Σύλλογο/Ένωση, αλλά και μεμονωμένο συνάδελφο που έλαβε μέρος στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. το Σάββατο 30/3. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που ο αρχικός δισταγμός και αμηχανία να ζητήσει κάποιος τον λόγο, μετατρεπόταν σιγά-σιγά σε ασίγαστη διάθεση και χειμαρρώδεις τοποθετήσεις, που περιέγραφαν ανάγλυφα την τοξική καθημερινότητα και τα διαχρονικά προβλήματα του κλάδου.

Οι λογιστές/φοροτεχνικοί μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουν αποκτήσει δυνατή φωνή, αλλά σίγουρα έχουν πάρα πολλά να πουν… Και υπάρχει ημερομηνία λήξης στο μέχρι πότε θα μένει ένας ολόκληρος επαγγελματικός κλάδος γονατισμένος και σιωπηλός.

Με τον ίδιο τρόπο που στη σύσκεψη ο δισταγμός και η αμηχανία αντικαταστάθηκαν από διάθεση και αποφασιστικότητα, ως Σύλλογοι και συνδικαλιστικά όργανα θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μετατρέψουμε την άνευ όρων παράδοση και ηττοπάθεια που «κάποιοι» έχουν καλλιεργήσει στον κλάδο μας σε αντίδραση και μαχητικότητα.

Στα πλαίσια κλιμάκωσης της δράσης και των κινητοποιήσεων, ενώνουμε τα δίκαια αιτήματά μας με αυτά του ελληνικού λαού, ενάντια στη ζοφερή καθημερινότητα στην οποία καλούμαστε – όχι να ζήσουμε αλλά – να επιβιώσουμε, και παρά τις καθημερινές φανφάρες και πανηγυρισμούς περί «πλεονασμάτων» και «ανάπτυξης». Γιατί όταν η ανάπτυξη συνοδεύεται από καθημερινή επιδείνωση του τρόπου ζωής και των όρων εργασίας, τότε σίγουρα είναι ανάπτυξη προς τη λάθος κατεύθυνση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τα μέλη του Συλλόγου στην αυριανή γενική πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ με συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν είτε στο Αίγιο είτε στις γύρω περιοχές.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Λ./Φ.Ε.Ε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό