18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κάλεσμα σε πορεία με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκέντρωση και πορεία υπέρ της Παλαιστίνης διοργανώνει το κόμμα της Νέας Αριστεράς προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου με κεντρικό τους μήνυμα το ιστορικό σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Σύμφωνα με την αφίσα που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, στις 14:00.

Μεγάλο συλλαλητήριο για τον τερματισμό της σφαγής στη Γάζα

Το κάλεσμα της Νέας Αριστεράς γίνεται στο πλαίσιο του μεγάλου συλλαλητηρίου που διοργανώνουν μαζικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες της Αριστεράς για τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα, το Σάββατο 16/12, στις 14:00 στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής).

Οι συλλογικότητες «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο-Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη» και «Παλαιστινιακή Παροικία» είναι από τις διοργανώτριες συλλογικότητες της πορείας.

Η Συμμαχία, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει: «Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη διαδηλώνουμε μαζικά για να εκφράσουμε την οργή μας ενάντια στην κλιμάκωση της σφαγής στη Γάζα από το κράτος-απαρτχάιντ του Ισραήλ.

»Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, απαιτώντας να σταματήσει η σφαγή, η υποστήριξη και συμμετοχή των δυτικών κυβερνήσεων σε αυτό το έγκλημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό