22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κάθε τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για έναν ακόμη χρόνο το κύπελλο Ελλάδας θα παραμείνει στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού AKTOR στα «Δύο Αοράκια» και μπόρεσε για τρίτη διαδοχική σεζόν να κατακτήσει τον τίτλο.

Μία νίκη την οποία όπως ήταν αναμενόμενο, πανηγυρίσανε έντονα στον Ολυμπιακό, μιας και κατακτήσανε τον δεύτερο τίτλο της σεζόν. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προφανώς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το επίτευγμα της ομάδας του, με τον πολύπειρο coach, να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσανε δίκαια και πως κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Ο ίδιος έκανε αναφορά και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον οποίο αγκάλιασε με τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου: 

«Δεχθήκαμε 58 πόντους στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Είμαστε πολύ σταθεροί αμυντικά, πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και κερδίσαμε νομίζω δίκαια».

Για το τρίτο Κύπελλο στη σειρά:

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάθε τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, ιδίως μετά από όσα έχουμε ακούσει τώρα τελευταία. Ήταν μία καλή προσπάθεια των παικτών και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για την αγκαλιά με τον Λαρεντζάκη:

“Είμαστε αγαπημένοι όπως είναι όλοι στον Ολυμπιακό”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό